dapug.gif (2886 bytes)retur.gif (1166 bytes)


LIST-SERVER
HVAD er DET?

Det er et e-mail system, som man kan tilmelde sig. Alle, der er tilmeldt, modtager de e-mail der sendes til listen. Dvs. når du adresserer en e-mail til listen, vil alle der er tilmeldt modtage en kopi af din e-mail. Ligeledes vil du naturligvis modtagen en kopi af de e-mails andre sender til listen.
HVORFOR DET?
Jo, det er jo alletiders, hvis man sidder med et problem, og gerne vil have hjælp af andre. Så kan man sende sit spørgsmål som en e-mail, og der er så den mulighed for at en af de andre der er tilmeldt listen, kender svaret og sender det til dig.
SÅ KAN JEG JO...
Nej, du kan ikke bruge listen til hvadsomhelst. Vi laver en detaljeret regelsæt, når vi har fået lidt erfaringer med listen, men foreløbig gælder følgende:
  • Målgruppen for listen er den samme som målgruppen for DAPUG.
  • Mails til listen skal have relevans iflg. DAPUGs arbejdsområde. At den f.eks. ikke bruges til annoncering af spilleaftener, brugte biler etc.
  • Listen er åben for alle, også ikke medlemmer af DAPUG
HVORDAN?
Du tilmelder dig listen således:
Send en e-mail til dapug-subscribe@googlegroups.com

Du afmelder dig listen således:
Send en e-mail til dapug-unsubscribe@googlegroups.com

Du sender mails til listen ved at sende mail til: dapug@googlegroups.com

Bemærk: Hvis du vil svare på en mail fra listen, og trykker REPLY i dit e-mail system, så vil svaret gå direkte til afsenderen, og ikke komme med på listen. Det kan være en god idé at lade svaret passere listen, f.eks. hvis det er hjælp til løsning af et problem. Så kan andre se at der er svaret, eller kommentere, hvis de har forslag til andre løsninger.
Du kan enten sende svaret til listen:
dapug@googlegroups.com
eller ved at skrive listens adresse
(dapug@googlegroups.com) i CC: feltet på mailen (så går svaret både til afsenderen og til listen)

MERE INFO
Der er mere information og yderligere funktionalitet, hvis man går til listens hjemmeside, som ligger på http://groups.google.com/group/dapug