retur.gif (1166 bytes)


HVAD ER DAPUG

DAPUG blev startet som Paradox Erfagruppen i 1989 af en lille flok entusiastiske udviklere, der trængte til et forum til udveksling af erfaringer med Borlands produktsortiment, herunder især PARADOX. Dette var i de gode gamle dage, hvor version 2.0 herskede og 3.0 var noget, man gik og glædede sig til.

Siden da er det gået stærkt. Borlands produktsortiment er vokset hastigt og ligeledes er frekvensen af nye versioner. Det var derfor nødvendigt, at udvide den lille sluttede kreds, der mødtes efter arbejdstid. Vi dannede derfor en forening, der havde til formål at stimulere interessen for erfaringsudveksling. I mellemtiden er Paradaox blevet til
historie og foreningen dækker nu Delphi og tilknyttede produkter.
 


HVAD GØR VI?

DAPUG er en "non-profit"-forening, hvor hele kontingentet benyttes til aktiviteter for medlemmerne. DAPUG arrangerer møder, workshops, ture og konferencer

Møder afholdes ca. fire gange om året, hvoraf de to typisk er heldagsmøder.

Workshops afholdes efter medlemmernes ønsker med udgangspunkt i et bestemt produkt eller en speciel problemstilling. Undervisningsformen er fremlæggelse, gruppearbejde og diskussion.

Workshops arrangeres ca. 2 gange årligt og er typisk af to dages varighed, med en enkelt overnatning.

Udover det faglige benyttes workshops ligeledes til at styrke det sociale samvær i gruppen, da vi her har mulighed for at være sammen under andre former i gennem længere tid. DAPUG bestræber sig på at afholde workshops, når nye produkter foreligger. Således var vi den første brugergruppe i verden, der afholdt et 3-dages Delphi seminar.

DAPUG kan på medlemmernes initiativ arrangere ture til de internationale brugerkonferencer, således at vi danskere bor på samme hotel og får mulighed for at opleve en del andet end blot selve konferencen.
 


LIST SERVER

DAPUG
driver også en listserver der er åben for alle. Her kan man hurtigt få svar på spørgsmål og problemer der opstår
når man arbejder med Delphi.
 

MELD DIG IND

Meld dig ind i DAPUG, det koster kun kr. 800,- om året at være medlem. Medlemskabet dækker hele din virksomhed, men kun én kontaktperson. Møder er herefter gratis og Workshop-deltagelse sker til reduceret pris.

Brug denne form til indmeldelse eller send e-mail til: delphi@sejer.dk.